Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Luistelukenttiä kylillä ja taajamassa

Luistelukenttiä kylillä ja taajamassa

Avoinna

Talvikauden

Juvalla on talvisaikaan luistelukenttiä sekä keskustassa että kylillä.

Juvalla on talvisaikaan hoidettuja luistelukenttiä sekä taajamakeskustassa että kylillä. Luistelukenttiä löytyy kirkonkylällä sijaitsevan kahden kentän lisäksi Hatsolasta, Kuosmalasta ja Paatelasta. 

Luistelukenttien osoitteet ovat seuraavat:

Hatsolan koulu: Vanha-Juvantie 267, 51820 Hatsola.
Kuosmalan koulu: Siikakoskentie 550A, 51780 Kuosmala.
Paatelan koulu: Mäntysentie 42, 51930 Paatela.

Taajamakeskustan, Hatsolan, Kuosmalan ja Paatelan luistelukenttien ajantasainen huoltotilanne on nähtävissä Latukone-palvelussa. Palveluun pääset klikkaamalla tätä linkkiä.  

Kuosmalan kylän luistelubaana

Kuosmalan kylän latuverkoston yhteyteen, Voipää-järven jäälle on aurattu noin 1,5 km:n mittainen luistelubaana. Reitillä voit luistella, potkukelkkailla ja kävellä. Myös koirat ovat reitille tervetulleita: huomaathan, että lemmikit on pidettävä kytkettyinä.