Suoraan sisältöön
Ladulle ja lumikenkäilemään

Ladulle ja lumikenkäilemään

Avoinna

Talvikauden

Www-sivut

Latuverkostokartta

Juvalla on runsaasti hyvässä hiihtokunnossa pidettäviä latuja. Reitille voit lähteä taajamakeskustan lisäksi kyläkeskuksista.

Juvalla on kattava ja monipuolinen latureitistö. Reitille voi lähteä useammasta kohteesta mm. Juvan kirkonkylältä, Kaislajärveltä, Auvilasta, Siikakoskelta tai Koikkalasta. Valaistuja latuja on taajamakeskustassa, Lautealassa ja Kaislajärvellä. 

Juvan taajamakeskustan latuverkosto

Juvan taajamakeskustan liepeillä kiertelee kilometreittäin osin valaistuja latuja. Latuverkostoon voit tutustua tämän sivun alalaidassa olevan kuvapankin kautta sekä Latukartta-palvelussa, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla. 

Kaislajärven, Auvilan-Siikakosken ja Koikkalan ladut

Upeissa maisemissa kulkevia ja hyvässä hiihtokunnossa pidettäviä latuja on kunnostettu Kaislajärven, Auvila-Siikakosken ja Koikkalan alueille.  

Laduista löydät tietoa näiltä sivuilta:

Kaislajärven ladut

Heretinlenkki 11,4 km.

Peltolenkki 3,6 km.

Auvilan-Siikakosken ladut, 5 km

Koikkalan ladut

Latukartta-palvelu

Latutilanne on reaaliaikaisesti näkyvissä Latukartta-palvelussa, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla.   Palvelun seurantaan älypuhelimissa käytettävän Android sovelluksen MLTracker voi ladata suoraan Googlen Play-kaupasta. Suurin osa Juvan alueen laduista on lisätty palveluun, Kaislajärven ja Kuosmalan latuverkostoon voit tutustua tällä sivulla ja OutdoorActive-palvelussa.  

Lumikenkäilemään Itäsuolle tai Hasamäen maastoon

Taajamakeskustan lähellä sijaitsevalla Itäsuolla on lumikenkäilyalue, ja lumikenkäilllä voit myös Hasa Juva Ski Resort -talviurheilukeskuksen alueella. Mikäli sinulla ei ole lumikenkiä omasta takaa, voit vuokrata parin Hasa Juva Ski Resortin välinevuokraamosta. Katso lisätietoja Hasamäen sivuilta, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla