Suoraan sisältöön

Matkailu

Ladulle ja lumikenkäilemään

Ladulle ja lumikenkäilemään

Avoinna

Talvikauden

Www-sivut

Latuverkostokartta

Juvalla on runsaasti hyvässä hiihtokunnossa pidettäviä latuja. Reitille voit lähteä taajamakeskustan lisäksi Hasamäeltä ja kyläkeskuksista.

Juvalla on kattava ja monipuolinen latureitistö. Reitille voi lähteä useammasta kohteesta mm. Juvan kirkonkylältä, Kuosmalasta, Kaislajärveltä ja Hasamäeltä. Valaistuja latuja on taajamakeskustassa, Lautealassa, Koikkalassa ja Kaislajärvellä. 

Kaislajärven ja Kuosmalan ladut

Upeissa maisemissa kulkevia ja hyvässä hiihtokunnossa pidettäviä latuja on kunnostettu Kaislajärven ja Kuosmalan alueille.  

Laduista löydät tietoa näiltä sivuilta:

Kaislajärven ladut

Heretinlenkki 11,4 km.

Peltolenkki 3,6 km.

Kuosmalan ladut, 10 km

Latukartta-palvelu

Latutilanne on reaaliaikaisesti näkyvissä Latukartta-palvelussa, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla.   Palvelun seurantaan älypuhelimissa käytettävän Android sovelluksen MLTracker voi ladata suoraan Googlen Play-kaupasta. Suurin osa Juvan alueen laduista on lisätty palveluun, Kaislajärven ja Kuosmalan latuverkostoon voit tutustua tällä sivulla ja OutdoorActive-palvelussa.  

Lumikenkäilemään Itäsuolle tai Hasamäen maastoon

Taajamakeskustan lähellä sijaitsevalla Itäsuolla on lumikenkäilyalue, ja lumikenkäilllä voit myös Hasa Juva Ski Resort -talviurheilukeskuksen alueella. Mikäli sinulla ei ole lumikenkiä omasta takaa, voit vuokrata parin Hasa Juva Ski Resortin välinevuokraamosta. Katso lisätietoja Hasamäen sivuilta, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla