Suoraan sisältöön
LaatuLomat huoneistomajoitus

LaatuLomat huoneistomajoitus

Yhteystiedot

+358 400 357 149

laatulomat@gmail.com

Osoite

Kaskiinharjuntie 119, 51980 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

LaatuLomien huoneistomajoituskohteet soveltuvat sekä ryhmille että lapsiperheille.

Kaskiin kylässä sijaitsevat LaatuLomien lomahuoneistot ovat remontoituja, viihtyisiä, kodikkaita ja valoisia. Huoneistot soveltuvat hyvin sekä perheille, ryhmille että työporukoillekin. 

Jokaisessa huoneistossa on oma keittiö, sauna ja pesuhuone. Makuuhuoneiden ikkunoissa on pimennysverhot ja hyttysverkot. 

Hyvinvarustelluista keittiöistä löytyvät yleisimmät kodinkoneet sekä ruoanlaitossa tarvittavat astiat. Kaikissa huoneistoissa on myös pyykinpesukone, silitysrauta- ja lauta. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat huoneistojen vuokraan. Majoittautujien käytössä ovat myös ilmainen, langaton internetyhteys, grillikatos, keinut ja trampoliini sekä Kotijärven rannalla oleva vene. 

LaatuLomilla riittää tekemistä. Kesäisin voi liikkua luonnossa, marjastaa, sienestää ja kalastaa. Lähialueilla on tarjolla erilaisia aktiviteetteja ohjatuista retkistä ratsastukseen. Kaskiin kylässä on myös Samusenlahden lohilampi, josta voi käydä pyytämässä jalokalaa. Talvisin lähistöllä voi hiihtää ja lasketella, ja jokaisessa majoituskohteessa on pulkat. LaatuLomat vuokraavat veneiden ja perämoottoreiden lisäksi myös fatbike-pyöriä, lumikenkiä ja sauvoja sekä hiihtovälineitä. Kaskiin kylä on valtakunnallisesti arvokasta maisema-aluetta, ja on yksi Saimaa Geopark -kohteista. 

Vastuullisuus ohjaa toimintaa

LaatuLomilla on majoituttu vastuullisesti jo 25 vuoden ajan. Asiakastyytyväisyys ja kehittyminen majoitusyrityksenä ovat yrittäjille tärkeitä. Uusiutuvan energian käyttöön ja energiatehokkuuteen kiinnitetään huomiota, ja kymmenen vuokrakohdetta lämpiääkin maalämmöllä. Osalla kohteista on käytössä myös aurinkosähkö. Kestävä korjaus, rakentaminen ja ympäristön hoito sekä kohteiden puhtaus, viihtyisyys ja kierrätys ovat yritystoiminnan kantavia teemoja. Jätteiden lajittelu on järjestetty jokaisessa majoituskohteessa.  

LaatuLomien huoneistot

Huoneisto Koto
Vuodepaikkoja: 8
Makuuhuoneita: 3
Lisätiedot ja varaukset: Huoneisto Koto

Huoneisto Kontu
Vuodepaikkoja: 4-5
Makuuhuoneita: 1
Lisätiedot ja varaukset: Huoneisto Kontu

Huoneisto Tupa
Vuodepaikkoja: 4
Makuuhuoneita: 1
Lisätiedot ja varaukset: Huoneisto Tupa

Huoneisto Pirtti
Vuodepaikkoja: 2
Makuuhuoneita: 1
Lisätiedot ja varaukset: Huoneisto Pirtti