Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Kuntosalit

Kuntosalit

Avoinna

Koko vuoden

Taajamakeskustassa kuntoilijoita palvelee kaksi laadukasta kuntosalia.

Juvan taajamakeskustassa kuntoilija pääsee vaivatta treenaamaan kuntosaleille. Laadukkaat ja monipuoliset kuntosalit palvelevat METAL SPORT Liikuntakeskuksessa ja Vesiliikuntakeskus Sampolassa. 

METAL SPORT Liikuntakeskus

Liikuntakeskuksen monipuolisiin ja laadukkaisiin palveluihin kuuluu kuntosalipuolen lisäksi myös ryhmäliikuntatunnit ja personal trainer -palvelut. METAL SPORT Liikuntakeskuksen vastaanoton yhteydessä toimii Matkahuollon Juvan asiamiespalvelut sekä myymälä, josta löydät METAL SPORT tuotteet ja laajan valikoiman lisäravinteita. Liikuntakeskuksen palveluihin voit tutustua liikuntakeskuksen  kotisivuilla, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla. 

Kauppakuja 3, 51900 Juva
puh. +358 40 617 6417

Vesiliikuntakeskus Sampolan kuntosali

Vesiliikuntakeskus Sampolassa sijaitsevalle kuntosalilla voit käydä Sampolan kertalipulla, sarjalipulla tai kuukausimaksulla. Kuntosalilla on monipuolisen harjoittelun mahdollistavat vapaat painot sekä TechnoGym-painopakkalaitteet. Lämmittelyä ja aerobista harjoittelua varten salilla on soutuergo, juoksumatto, kuntopyörä ja watt-bike. Katso lisää Sampolan kotisivuilta, jonne pääset tästä linkistä.

Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva
puh. +358 400 135 061