Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Koikkalan kesätori ja kyläkahvila

Koikkalan kesätori ja kyläkahvila

Yhteystiedot

+358 440 530 032

anu.korpikallio@gmail.com

Osoite

Koikkalantie 1450, 51880 Juva.

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Www-sivut

www.koikkala.fi

Kaiken kansan kesäinen kohtauspaikka keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Tule kylään Koikkalaan ja katsasta kuuluisa kesätori! Kesälauantaisin klo 11-13 järjestettävillä kesätoreilla on runsas valikoima paikallisia tuotteita, satokauden antimia ja torikahvio, josta saa makoisat letut kahvin ja virvokkeiden kera. Koikkalan kesätori houkuttaakin lomalaiset, mökkiläiset ja paikalliset suurin joukoin paikalle tuttavia tapaamaan ja kesän antimista nauttimaan. 

Kesäkaudella 2023 Koikkalan kesätorin avajaisia vietetään 17.6., tämän jälkeen torit ovat avoinna lauantaisin 12.8. saakka. Juhannustori on poikkeuksellisesti pe 23.6

Avoimet kylät -päivä 10.6.

Koikkalan Kylätalolla vietetään 10.6. Avoimet Kylät -päivää. Tervetuloa vaihtamaan perennoja ja kuulumisia ja samalla katsomaan, mitä kesällä tapahtuu. Kyläyhdistys myy kahvia, lettuja ja jotain suolaista Kylätalon kahvilassa. Autenttilan ihmisiä paikalla kertomassa itsestään.

Ohjelmaa kesätorien yhteydessä

  • 23.6. Juhannustori poikkeuksellisesti jo juhannusaattona, perjantaina. Koikkalan oma Alisa Kotro esiintyy säestettynä.
  • 6.7. Kiva Kylä/Kuninkaallinen nukketeatteri Koikkalassa: tapahtuman tietoja tarkemmin lähempänä.
  • 22.7 Koikkalan kyläjuhla kesätorin yhteydessä. 
  • 12.8. Luonteripyöräilytori. Tule kannustamaan Luonterin ympäriajoon osallistuvia pyöräilijöitä ja hae samalla torilta herkut kotiin ja mökille. 
  • 2.9. Koikkalan kesätorin Sadonkorjuutori: satokauden juhlaa ja antimia Koikkan kesätorialueella.