Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Kayak and canoe sale and rental Mikkeli

Kayak and canoe sale and rental Mikkeli

Yhteystiedot

+358 503 723 848

info@vapaa-ajanurheilu.fi

Osoite

Aisakkaanpolku 2 B 5, 51780 Kuosmala

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Vuokraa kanootti, kajakki tai purjevene ja koe Saimaan lumo!

Tule melomaan siniselle, idylliselle, luonnonkauniille Saimaalle Kuosmalan kylän Siikakoskelta. Vuokraamme kajakkeja, kanootteja ja purjevenettä.

Siikakoskelta avautuu Suur-Saimaan vesistö koko laajuudessaan; voit meloa vaikka satoja kilometrejä etelään tai pohjoiseen. Suosittu melontareitti on Neitvuorelle tai Anttolaan, kohteisiin on matkaa noin 20-30 km. Mikäli haluat meloa vain yhteen suuntaan, on kuljetuspalvelut sovittavissa.

Siikakoskelta vesireitit vievät myös pienemmille karunkauniille eteläjuvalaisille järville, Rautjärvelle, Saarijärvelle ja Syysjärvelle. 

Vuokraamme myös polkupyöriä, joten pyöräilyn voi kätevästi yhdistää melontaan: voit meloa vaikkapa Anttolaan ja pyöräillä takaisin Siikakoskelle tai muuhun kohteeseen.

Järjestämme myös melontaopastusta ja ohjattuja, 3-6 tunnin mittaisia retkiä lähivesille.