Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Farmila Oy:n huoneistomajoitus

Farmila Oy:n huoneistomajoitus

Yhteystiedot

045 860 0786

maatila.laitinen@gmail.com

Osoite

Pohjoiskyläntie 38 A2, 51850 Vuorenmaa

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Huoneistomajoitusta Vuorenmaan kauniissa kylämaisemassa.

Farmila Oy tarjoaa laadukasta huoneistomajoitusta Juvan Vuorenmaan kauniissa maisemissa. Huoneisto sijaitsee Vuorenmaan hienojen näkymien äärellä, piha-alueelta avautuu uljas, peltojen ja metsien laikuttama näkymä kauas kaakkoon. 

Huoneistossa on tehty remonttia talven 2019-2020 aikana. Huoneistossa on sauna, ja palveluihin kuuluvat 24h-vastaanotto ja maksuton yksityinen pysäköintialue. Tässä pohjakerroksessa sijaitsevassa huoneistossa on 1 makuuhuone, taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, uuni ja liesi.

Paikan päällä on puutarha, ja lähistöllä voi hiihtää. Farmila Oy:n tilalla muutaman kilometrin päässä on ratsastus- ja maastoratsastusmahdollisuudet, Vuorenmaan ympäristössä on myös hyvä marjastus- ja sienestysmaastot. Kysy ratsastus- ja harrastuspaketeista lisää Farmila Oy:n emännältä!

Farmilan asunto 2A

Vuodepaikkoja: 5 + 2
Makuuhuoneita: 2
Lisätiedot ja varaukset: Farmilan asunto 2A