Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Farmila Oy - kananmunia, ylämaankarjan lihaa ja ruokatuotteita

Farmila Oy - kananmunia, ylämaankarjan lihaa ja ruokatuotteita

Yhteystiedot

045 8600786

myynti.farmila@gmail.com

Osoite

Putkenniementie 154, 51850 Vuorenmaa

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Perinteisellä juvalaisella tilalla tuotetaan kananmunia. Tarjolla on myös ylämaankarjan lihaa ja ruokatuotteita.

Pohjois-Juvan Ylämaalla sijaitseva Farmilan tila on perinteinen, juvalainen maalaistila. Tilalla tuotetaan laajamittaisesti vapaan kanan munia, ja sivutoimisesti ylämaankarjan lihaa ja erilaisia, maistuvia säilykkeitä ja muita ruokatuotteita. 

Farmilan tila tarjoaa laadukkaita ratsastuspalveluita. Tilan Muumi-hevosen ja Aleena-emännän taitoratsastusnäytös on ihastuttanut Juvan ja lähialueen tapahtumissa jo useana kesänä. Muumin ja Aleenan mukana maailmalla on lasten ja aikuistenkin iloksi usein myös maanmainio Kille-kili. 

Farmilan tilalla on myös majoitustoimintaa Vuorenmaalla sijaitsevissa rivitaloissa. Tilalla on kehitetty myös erilaisia maatilamatkailupaketteja ja maatilapäiviä, joista kannattaa kysyä tilalta lisää!