Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Eeva ja Veijo Laamasen tyrniviljelmät

Eeva ja Veijo Laamasen tyrniviljelmät

Yhteystiedot

0400 859 172 ja 0400 347 905

laamasen@aamiaismajoitus.com

Osoite

Ollikkalantie 364, 51820 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Eeva ja Veijo Laamasen pihapiirin tyrnipensaat antavat syksyisin runsaan sadon C-vitamiinipitoista superfoodia

Pihapiirissä kasvaa useita tyrnipensaita, ja syksyllä marja-aikaan tyrninmarjojen poiminta työllistää sekä talonväen että lähipiirin, ystävät ja tuttavat. Laamaset viettävätkin monta sosiaalista päivää ystävien kanssa näissä piikkipensaissä, sillä marjat poimitaan käsin ja pensaiden piikkisyydestä johtuen työ on erittäin hidasta. 

Laamaset jalostavat marjat mehuksi, hilloksi ja hyytelöiksi. Siemenet ja kuoret ovat kuivattuna ja jauhettuna erittäin terveellistä ja suosittua superfoodia.

Oman tilan tuotteita käytetään Laamasen aamiaismajoituksen tarjoilussa, minkä lisäksi tuotteita on myynnissä kotoa ja myyjäisissä.    

Katso myös Laamasen aamiaismajoituksen osio VisitJuvan sivuilta tätä linkkiä seuraamalla.