Juvan kunta ja Juvan Yrittäjät ry järjestävät kesäkuussa kaikille avoimen Elinvoimaseminaarin Martti Talvela -kampuksen auditoriossa.
  • 23.05.2023
  • Asuminen ja ympäristö, Työ ja yrittäminen, Juvan kunta, Martti Talvela -kampus

Tervetuloa Elinvoimaseminaariin ke 14.6.2023

Juvan kunta ja Juvan Yrittäjät ry järjestävät kesäkuussa kaikille avoimen Elinvoimaseminaarin Martti Talvela -kampuksen auditoriossa.

Elinvoimainen Juva on meille kaikille tärkeä asia – tule kuulemaan ajankohtaisista asioista sekä ideoimaan ja kehittämään Juvan kunnan elinvoimaa. Perinteinen Elinvoimaseminaari järjestetään 14.6.2023 Martti Talvela -kampuksen auditoriossa.

Elinvoimaa omista lähtökohdista

TE-palvelut siirtyvät kuntien hoidettavaksi vuonna 2025. Haluamme, että palvelut säilyvät alueellamme, jotta kuntamme pysyy elinvoimaisena myös jatkossa.

Elinvoimaseminaarissa kuulet, mitä uudistus tarkoittaa ja pääset vaikuttamaan kunnan palveluihin mielipiteilläsi ja näkemyksilläsi.

Alueemme tulee pysyä houkuttavana. Tule pohtimaan yhdessä, millä tekijöillä kasvatamme kiinnostusta aluettamme kohtaan ja miten saamme Juvalle lisää työvoimaa sekä asukkaita. 

Illan ohjelma

16.30 Kahvit sekä suolaista ja makeaa purtavaa
17.00 Avaussanat Juvan Yrittäjät ry
17.10 TE-palvelu-uudistus
17.40 Uusi osaaminen on avain menestykseen -Xamk Pulse yritysten tukena
17.55 Yrityskummit ry auttamassa yrityksiä
18.15 Ryhmätyöt

  1. Alue- ja työnantajamielikuva
  2. Osaava työvoima ja työvoiman saatavuus
  3. Työvoima- ja yrityspalvelut Juvalla

19.00 Ryhmätöiden purku
19.30 Loppusanat Juvan kunta

Elinvoimaseminaari on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Juvan Yrittäjät ry sekä Juvan kunta.

Ilmoittaudu sähköisesti viimeistään to 8.6.2023 osoitteessa www.juva.fi/ilmoittaudu