Uusi Omaperhe-verkkopalvelu auttaa Etelä-Savon alueen perheitä erilaisissa tilanteissa.
  • 24.08.2023
  • Kasvatus ja koulutus, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Juvan kunta, Martti Talvela -kampus

Sähköinen perhekeskus kokoaa yhteen lapsiperheiden palvelut Etelä-Savossa

Uusi Omaperhe-verkkopalvelu auttaa Etelä-Savon alueen perheitä erilaisissa tilanteissa.

Etelä-Savon alueen lapsiperheiden palvelut löytyvät nyt yhdestä paikasta, kun Etelä-Savon sähköinen perhekeskus avasi Omaperhe-verkkopalvelun. Omaperheestä löytyy tietoa ja palveluja perheille ja perhettä perustamassa oleville. Omaperheessä on kattavasti sisältöjä mm. raskauteen ja synnytykseen, vauvavuoteen, lapsuuteen ja nuoruuteen sekä vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyen. Omaperhe ohjaa perheitä Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan, kuntien, seurakuntien, KELA:n sekä järjestöjen palveluiden pariin.

Omaperhe kokoaa perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Omaperhe on DigiFinlandin tuottama valtakunnallinen palvelu, joka on kehitetty yhdessä hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, järjestöjen, seurakuntien ja kansallisten toimijoiden kanssa. Omaperhe kehittyy jatkuvasti. Palveluun on suunnitteilla mm. tapahtumakalenteri ja palveluhakemisto. 

Omaperhe löytyy osoitteesta: https://omaperhe.fi/

Etelä-Savon sähköisen perhekeskuksen löydät Eloisan verkkosivuilta: https://etelasavonha.fi/palvelut/lapset-nuoret-ja-perheet/sahkoinen-perhekeskus/

Lisätietoa:
Janita Jääskeläinen, asiantuntija, Etelä-Savon hyvinvointialue
janita.jaaskelainen@etelasavonha.fi