Juvan Toimintatalolla on kauppojen  ylijäämäruoan jako perjantaisin myös poikkeusaikoina. Talolta saat mukaasi valmiin kassin.
  • 25.03.2020
  • Asuminen ja ympäristö, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Juvan kunta

Ruokajako Toimintatalolla joka perjantai klo 9

Juvan Toimintatalolla on kauppojen ylijäämäruoan jako perjantaisin myös poikkeusaikoina. Talolta saat mukaasi valmiin kassin.

Juvan Toimintatalo on suljettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 13.4.2020 saakka. Viikoittaiseen ruokajakoon poikkeustila ei kuitenkaan vaikuta, sillä viikoittainen kauppojen ylijäämäruoan jako on jatkossa perjantaisin klo 9.

Ruokakassit tehdään Toimintatalolla valmiiksi, ja ne voi noutaa Toimintatalon ovelta. Ruokakassin sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa. Emme voi myöskään taata, että kaikille hakijoille riittää ruokakassia. Kassien määrä ja sisältö riippuu siitä, minkä verran ruokaa kaupoista saamme. Ruokakasseja annetaan 1 kassi hakijaa kohden, joten valitettavasti naapurille, mummolle tai kaverille ei ole mahdollista samalla viedä ruoka-apua.

Muistetaanhan pitää ruokaa hakiessa kanssaihmisiin vähintään yhden metrin turvaväliä ja tullaan terveinä paikalle. Jos yskittää, niin yskitään oikein. Meistä jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Tämä tilanne vaati meiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä ja ohjeiden noudattamista. Pysytään terveinä!

Ruokajakoon ovat tervetulleita kaikki ruoka-avun tarpeessa olevat. 

Lisää ajankohtaista asiaa Juvalta