Juvan Martti Talvela -kampuksen elinkaarihanke etenee aikataulussaan. Uuden yhtenäiskoulun ja lukion yhteinen rehtori, vararehtori ja päiväkodin pedagoginen johtaja on valittu.
  • 11.06.2020
  • Kasvatus ja koulutus, Juvan kunta, Martti Talvela -kampus

Martti Talvela –kampuksen johtajat valittu

Juvan Martti Talvela -kampuksen elinkaarihanke etenee aikataulussaan. Uuden yhtenäiskoulun ja lukion yhteinen rehtori, vararehtori ja päiväkodin pedagoginen johtaja on valittu.

Kampus otetaan käyttöön tammikuussa 2021 ja Kampukselle siirtyvät päiväkoti, yhtenäiskoulu ja lukio.

Kasvatus- ja opetuslautakunta on käsitellyt kokouksessaan 2.6.2020 kampuksen päiväkodin ja yhtenäiskoulun johtajuusjärjestelyjä. Linjatut johtajuusjärjestelyt käynnistyvät 1.8.2020, jolloin käynnistyy varhaiskasvatuksen toimintavuosi ja koulun lukuvuosi. Järjestely mahdollistaa myös kampukselle siirtymisen valmistelun ja toimintojen käynnistymisen täysipainoisesti tammikuussa 2021.

Martti Talvela –kampuksen päiväkotiin yhdistyvät Kummunmäen päiväkoti, päiväkoti Esikko, päiväkoti Mesikämmen sekä Kirkonkylällä toimivat ryhmäperhepäiväkodit. Martti Talvela –kampuksen päiväkodin pedagogisen johtajan 2-vuotiseen määräaikaiseen virkaan on valittu Pauliina Jordan, joka toimii tällä hetkellä päiväkoti Esikon johtajana.

Yhtenäiskouluun yhdistyvät Kirkonkylän koulu ja Yläaste. Yhtenäiskoulun ja lukion yhteisen rehtorin virkaan on valittu Kari Leskinen, joka toimii tällä hetkellä lukion ja yläasteen yhteisen rehtorin virassa. 2-vuotiseen määräaikaisen apulaisrehtorin virkaan on valittu Olli Kossila, joka toimii tällä hetkellä Kirkonkylän koulun rehtorina.

Lisätietoja:

varhaiskasvatuksen esimies Kirsi Anttonen, kirsi.anttonen@juva.fi, puh. 040 834 1695. 

kunnanjohtaja Mervi Simoska, mervi.simoska@juva.fi, puh. 0400 136202.