​Juvan kirjasto laajensi tänä syksynä lainattavien esineiden kokoelmaansa jääkiekon kausikortteihin.
  • 08.09.2023
  • Vapaa-aika ja matkailu, Juvan kirjasto, Juvan kunta

Juvan kirjaston kautta jääkiekkopeliin

​Juvan kirjasto laajensi tänä syksynä lainattavien esineiden kokoelmaansa jääkiekon kausikortteihin.

Kaudella 2023–2024 kirjastokortti on pääsylippu Mikkelin Jukureiden kotipeleihin, sillä Juvan kirjastosta voi lainata nyt myös kausikortin Jukureiden jääkiekko-otteluihin.

– Jukurit haluaa olla koko maakunnan joukkue ja on hienoa, että saadaan kausikortit vapaaseen käyttöön. Toivomme, että niitä myös käytetään mahdollisimman paljon. Kauden aikana Jukurit jalkautuu Martti Talvela -kampukselle kertomaan nuorille ammattiurheilijan elämästä sekä muista ajankohtaisista asioista, kertoo myyntipäällikkö Pekka Lipiäinen Jukurit HC Oy:sta.

Lainattavana on kaksi kausikorttia, joilla pääsee katsomaan kaikki Mikkelin Ikioma Areenalla järjestettävät runkosarjan Liiga-ottelut. Näiden lisäksi kortilla pääsee katsomaan veloituksetta kaikki U20-nuorten kotiottelut. Korttia näyttämällä peleihin pääsee kätevästi omaa kulkuväylää pitkin kortissa lukevalle istumapaikalle.

– On hienoa tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus päästä nauttimaan jääkiekkopelien jännityksestä. Kausikortit toteuttavat kirjastoille tärkeää yhdenvertaisuuden teemaa vaikkeivat ydintoimintaamme olekaan, iloitsee kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori Johanna Kuusisto.

Lainattavilla kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista. Lainattavia kausikortteja ei voi varata tai uusia, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa verkkokirjastosta.

Kausikorteilla on sama myöhästymismaksu kuin muulla aineistolla. Jos asiakas ei palauta korttia, häneltä peritään kausikortin hankintahinta ja palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

Katso tulevat ottelut Jukureiden omilta verkkosivuilta >

Kausikortin lainaamisen ehdot

  • Kausikorteilla on viikon laina-aika.
  • Kausikortteja ei voi varata.
  • Kausikortteja voi lainata vain yhden per kirjastokortti.
  • Kausikorttilainaa ei voi uusia eikä kausikorttia voi lainata heti uudelleen, kun sen palauttaa.
  • Myöhästymismaksu on 0,30 €/päivä.
  • Mikäli kortti jää palauttamatta, se mitätöidään, ja asiakkaalta peritään kortin hankintahinta.
  • Kausikortit lainataan ja palautetaan Juvan kirjastoon.

Lisätiedot

kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori Johanna Kuusisto
puh. 040 013 6176
johanna.kuusisto@juva.fi