Koti kesäksi –kampanjalla houkutellaan ulkopaikkakuntalaisia kokeilemaan helppoa asumista Juvalla. Edulliseen kokeilukuukauteen kuuluu myös erilaisia aktiviteetteja.
  • 26.04.2021
  • Kasvatus ja koulutus, Vapaa-aika ja matkailu, Juvan kunta

Juvalla järjestetään tänä kesänä ulkopaikkakuntalaisille suunnattu Koti kesäksi -kampanja

Koti kesäksi –kampanjalla houkutellaan ulkopaikkakuntalaisia kokeilemaan helppoa asumista Juvalla. Edulliseen kokeilukuukauteen kuuluu myös erilaisia aktiviteetteja.

Juvalla järjestetään kesällä 2021 ”Koti kesäksi” -kampanja, joka kannustaa kokeilemaan asumista paikkakunnalla. 200 eurolla saa vuokrata kuukaudeksi Juvan kunnan omistamalta Lammen Asunnoilta lähes valmiiksi kalustetun asunnon. Hintaan sisältyy mahdollisuus kokeilla vapaavalintaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, ratsastusta ja maastopyöräilyä. Kokeilukuukauden alussa kunnan väki ja yhteistyökumppanit esittelevät, mitä kaikkea Juvalla on mahdollista tehdä ja nähdä. Asukkaat saavat kokeilukuukauden aikana myös kertoa kokemuksistaan Juvan kunnan somekanaviin.

Kampanja on suunnattu ulkopaikkakuntalaisille, jotka haluaisivat päästä kokeilemaan Juvalla asumista sillä ajatuksella, että alueelta voisi tulevaisuudessa löytyä vaikka pysyvä koti tai vapaa-ajanasunto. Juvalla on mahdollisuus tehdä etätöitä ja asunnoissa on nopeat nettiyhteydet. Asunnot sopivat yksittäisille henkilöille, pariskunnille ja perheille.

Asunnot ovat lähes valmiiksi kalustettuja, kodikkaita ja viihtyisiä yksiöitä ja kaksioita eri puolilla Juvan kirkonkylää. Yksi asunnoista sijaitsee keskellä maaseutua hyvien liikenneyhteyksien päässä. Osassa asunnoista on sauna. Juva on pääkaupunkiseudulta 2,5 tunnin ajomatkan päässä keskellä Etelä-Savoa. Juvalta ajaa neljään lähikaupunkiin, Mikkeliin, Savonlinnaan, Pieksämäelle ja Varkauteen, alle tunnissa.

Hakuaika Koti kesäksi –asuntoihin 23.4. – 16.5.2021. 

Katso lisää tästä linkistä: www.lammenasunnot.fi/kotikesäksi

Lisää ajankohtaista asiaa Juvalta