Suoraan sisältöön

VESIHUOLTOTIEDOTE

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vesijohtoverkoston korjaustöitä 22.10.2020 klo 8.00 – 13.00 Juvan Kirkonkylässä. Tarkempi alue on Jukajärventien, Jukaisentien ja Voudinpolun alueella. Veden jakelu keskeytyy ja vedessä saattaa ilmetä värjäytymistä. Katkos voi olla arvioitua lyhyempi.

Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata juomavettä.

Lisätiedot:

Vesihuoltopäällikkö Jouni Heikkinen 044 417 5272

Vastaava laitosmies Tero Kauppinen 044 417 5814

Juvan laavut, kodat ja tulipaikat.

Juvan maastossa on runsain mitoin yleisessä käytössä olevia laavuja, kotia ja tulipaikkoja. Mikä onkaan mukavampaa, kuin ottaa eväät mukaan ja mennä luonnon helmaan tulistelemaan!

Karttaan on koottu yleisessä käytössä olevia laavuja, kotia ja tulipaikkoja. Kohteet löytyvät myös Juvan matkailukartasta. Tämä kartta toimii myös maasto-olosuhteissa. Taustakarttavaihtoehtoina ovat maastokartta, suunnistuskartta ja taustakartta, kohteiden tietoihin voit tutustua kohdesymbolia klikkaamalla. 

Mikäli huomaat kartassa olevan puutteita, ota yhteyttä: matkailu@juva.fi

Interaktiivisen kartan käyttövinkkejä:

  • karttatyökalut löydät vasemman yläkulman ylimmästä valikosta: voit siirtyä edelliseen tai seuraavaan näkymään ja mitata matkaa tai pinta-alaa.
  • karttatasoja voit selata vasemman yläkulman alemmasta valikosta. Karttapohjaksi voit valita maastokartan, suunnistuskartan tai taustakartan, hakuun saa mukaan myös Lipas- maastoliikuntapaikka-aineiston. 
  • hakutoiminnolla voit etsiä paikannimellä kohteita laajemmaltakin alueelta.
  • kartan oikeanpuoleisen reunan työkaluilla voit mm. palata kartan alkunäkymään, säätää kartan kokoa, keskittää kartan omaan sijaintiin ja selvittää kohteen koordinaatit.

Oma sijainti kartalla:

  • Oman sijaintisi saat kartalle näkyviin käyttämällä toimintoa "Keskitä kartta omaan sijaintiisi". Toiminnon kuvakkeessa on mustalla pohjalla vaaleanharmaa sijaintiympyrä & ilmansuuntaviivat.
  • Kuvaketta klikkaamalla sijainnin seuranta aktivoituu. Uusi klikkaus sulkee seurannan ja poistaa sijainnin kartalta. 
  • Sijainti tulee näkyviin kartalle sinisenä pisteenä; sijainnin tarkkuutta kuvaa isompi vaaleamman sininen ympyrä.
  • Sijainti päivittyy kartalla aina kun mobiililaitteen sijaintitieto on päivittynyt. Jos sijaintisi on karttanäkymän ulkopuolella, näkymä keskittyy kartan alkuperäiseen keskipisteeseen.