Avoin varhaiskasvatus

AVOIN PERHERYHMÄTOIMINTA

  • Avoin perheryhmätoiminta
  • Perhekeskus Antin Tupa
  • Antintie 1 as 1
  • 51900 Juva
  • 040 351 8687
  •  

Avoimet perheryhmät toimivat väliaikaisesti Pyhän Ristin salissa, Juvan seurakuntatalolla (os. Virastotie 2) ajalla 29.1.-30.5.2018

Antin Tupa on paikka, jossa järjestetään avoimen varhaiskasvatuksen palveluina perheryhmätoimintaa kotona lapsia hoitaville perheille. Toiminta-aika on syys-toukokuu.

Avoimen varhaiskasvatuksen tarkoituksena on tukea perheitä arjessa. Toiminta perustuu lasten ja vanhempien yhteiseen tekemiseen ja perheiden keskinäiseen vertaistukeen. Vanhemmille on tarjolla myös ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä. Toiminnan sisältö muotoutuu vanhempien ja lasten esittämien toiveiden pohjalta yhdessä tehden.

Perheryhmät toimivat kolme kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30. Valitse osallistumispäivä ja ilmoittaudu avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaajalle. Avoin perheryhmätoiminta on maksutonta.

Toimintaan ovat tervetulleita lapsia kotona hoitavat isät, äidit ja isovanhemmat lapsineen. Tule mukaan tapaamaan muita vanhempia, jakamaan kuulumisia sekä juttelemaan arjen tärkeistä asioista kahvittelun lomassa. Lapsille tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä.

Antin Tupa on lapsiperheiden oma paikka. Siellä voidaan järjestää kysynnän mukaan myös muuta ohjattua toimintaa, vierailuja tai tapahtumia. Otamme mielellämme ajatuksia ja ideoita vastaan toiminnan kehittämiseksi. Isät, äidit, isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita järjestämään toimintaa itselleen ja muille. Avoimesta varhaiskasvatuksesta vastaa Juvan kunta yhteistyökumppaneineen.

Lämpimästi tervetuloa!