Avoin varhaiskasvatus

AVOIN PERHERYHMÄTOIMINTA

  • Avoin perheryhmätoiminta
  • Avoin perheryhmätoiminta
  • Hiihtäjäntie 3
  • 51900 Juva
  • 040 351 8687
  •  

Avoimet perheryhmät toimivat Vesiliikuntakeskus Sampolan monitoimisalissa, os. Hiihtäjäntie 3 (käynti yläpihan puolelta).

Avoimen perheryhmätoiminnan toiminta-aika on syys-toukokuu. Syyskuussa 2019 alkaviin ryhmiin voit ilmoittautua ensimmäisellä osallistumiskerralla.

Tarkoituksena on tukea perheitä arjessa. Toiminta perustuu lasten ja vanhempien yhteiseen tekemiseen ja perheiden keskinäiseen vertaistukeen. Vanhemmille on tarjolla myös ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä. Toiminnan sisältö muotoutuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnan suunnittelussa huomioidaan myös huoltajien ja lasten osallisuus.

Perheryhmät toimivat maanantaisin klo 8.45 - 10.45, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30. Valitse osallistumispäivä ja ilmoittaudu avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaajalle. Avoin perheryhmätoiminta on maksutonta.

Toimintaan ovat tervetulleita lapsia kotona hoitavat isät, äidit ja isovanhemmat lapsineen. Tule mukaan tapaamaan muita vanhempia, jakamaan kuulumisia sekä juttelemaan arjen tärkeistä asioista kahvittelun lomassa. Lapsille tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä.

Otamme mielellämme ajatuksia ja ideoita vastaan toiminnan kehittämiseksi. Isät, äidit, isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita järjestämään toimintaa itselleen ja muille. Avoimesta perheryhmätoiminnasta vastaa Juvan kunta yhteistyökumppaneineen.

Lämpimästi tervetuloa!