Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Päiväkoti Esikko

Päiväkoti Esikko on avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.30-17.00.
Päiväkodissa on 21 paikkaa 3-5 -vuotiaille lapsille.

Päiväkodissa työskentelee päiväkodinjohtaja, 1 varhaiskasvatuksen opettaja, 1 lastenhoitaja, laitosapulainen sekä tarpeen mukaan avustavaa henkilökuntaa.

Päiväkoti toimii isossa omakotitalossa Juvan keskustassa. Tilat on remontoitu sisältä ja ulkoa lapsille sopiviksi. Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja retkeilyyn, esim. hiihtoladut ovat lähellä, retket kirjastoon ja urheilukentälle.

Päiväkodissa on tärkeää luoda lämpimät ja luottamukselliset vuorovaikutussuhteet lapsiin sekä heidän vanhempiinsa. Toiminnassa painotetaan liikuntaa, positiivisen minäkuvan ja hyvien käytöstapojen vahvistumista. Myös tunnetaitojen ja ryhmätyötaitojen kehittämistä tuetaan päiväkodin arjessa. Tavoitteena on, että lapsen kehittyminen ja oppiminen tapahtuisi mahdollisimman paljon leikin avulla.

Päiväkoti Esikon blogia voit seurata tätä linkkiä klikkaamalla 

Päiväkoti Esikko

Juvantie 30, 51900 Juva

paivakoti.esikko(at)juva.fi

Päiväkoti Esikko, Päivänkakkaroiden ryhmä

040 013 5017

Jordan Pauliina

Päiväkodinjohtaja

040 013 5016

pauliina.jordan(at)juva.fi

Päiväkodin johtaminen, henkilökunnan lähiesimies

Leivontapäivänä taikinasta syntyi omenapiirakkaa.

Mediataitoja on mahdollista harjoitella tabletilla.

Lapset ja aikuiset liikkuvat mielellään yhdessä läheisessä Puistolassa.