Suoraan sisältöön

Matkailijan Juva 2023

Matkailijan Juva 2023 -esitteeseen on koottu koko Juvan kirjo; nähtävyydet ja käyntikohteet, aktiviteetit, majoitusmahdollisuudet ja tapahtumatärpit. Ei muuta kuin suJuvasti lomalle! 

Juvalla on mistä valita. Ainutlaatuisia ja omaleimaisia käyntikohteita ja nähtävyksiä löytyy sekä taajamakeskustan alueelta että kylistä ja tapahtumatarjonta on runsasta kautta vuoden.

Luontoelämyksia ja aktiviteetteja tarjoavat perhemelontaan soveltuva melontareitti Oravareitti, Hiidenmaalla ja Neitvuorella Saimaan Luonterin maisemissa kulkeva polkuverkosto Hiiden polut ja keskustan läheisyydessä kulkeva Gottlundin kierros. Pyöräilyreitit kulkevat kauniiden kylien, upeiden maisemien ja kiinnostavien käyntikohteiden kautta ja tutustuttavat Sinut Juvan monipuoliseen tarjontaan.

Juvan rikkaaseen historiaan voit tutustua Juvan Partalan museoissa ja Pattoin perintötalolla. Kulttuurielämyksistä nautitaan Saimaan Teatterin esityksissä ja Joroisten Musiikkipäivien konserteissa. Viime kesänä kävijöiden keskuudessa huippusuosion saavuttanut Juvan Antiikkipäivät tekee paluun tälle vuodelle: antiikin maailmaan tutustutaan Partalassa 15.-16.7.

Lähiruokaelämyksia Juvalla riittää. Kauppaliikkeiden lisäksi paikallisten tuottajien lähiruokaherkkuja on tarjolla muun muassa Rapion Myllyllä, TeaHouse of Wehmaisilla ja Punaisen Piipun kievarissa sekä REKO Juva -lähiruokarenkaassa. Lähiruokaa ja muita paikallisia, laadukkaita tuotteita saa kesäaikaan osaa myös Koikkalan kuuluisalta kesätorilta ja Laavukylän iltatorilta taajamakeskustassa. 

Tutustu siis tarjontaamme ja ota suunta juvemmalle!