Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Matkailijan Juva 2020

Matkailijan Juva 2020 -esitteeseen on koottu koko Juvan kirjo; nähtävyydet ja käyntikohteet, aktiviteetit, majoitusmahdollisuudet ja tapahtumatärpit. Ei muuta kuin suJuvasti lomalle!

Juvalla on mistä valita. Ainutlaatuisia ja omaleimaisia käyntikohteita ja nähtävyksiä on sekä taajamakeskustan alueella että kylissä, ja tapahtumatarjonta on runsasta kautta vuoden.

Luontoelämyksia ja aktiviteetteja tarjoavat perhemelontaan soveltuva melontareitti Oravareitti, Hiidenmaan polkuverkosto ja Gottlundin kierros. Vesiliikuntakeskus Sampolan altaisiin voi pulahtaa syksystä alkukesään.

Lähiruokaelämyksia Juvalla riittää. Kauppaliikkeiden lisäksi paikallisten tuottajien tuotteita on tarjolla muun muassa Rapion Myllyllä, Teahouse of Wehmaisilla ja Punaisen Piipun kievarissa. Lähiruokaa ja muita paikallisia, laadukkaita tuotteita on kesäaikaan tarjolla myös Koikkalan kuuluisalla kesätorilla ja Laavukylän iltatorilla taajamakeskustassa. 

Tutustu kohteisiimme ja ota suunta juvemmalle!