Suoraan sisältöön
Wehmais Deli&Deco - herkku- ja sisustusmyymälä

Wehmais Deli&Deco - herkku- ja sisustusmyymälä

Yhteystiedot

+358 404 101 626

tee@teahouse.fi

Osoite

Pieksämäentie 234, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

Wehmais Deli&Deco

Wehmais Deli&Deco –herkku- ja sisustusmyymälä sijaisee TeaHouse of Wehmais –teehuoneen naapurissa.

Valikoimissa on niin paikallisia herkkutuotteita kuin maahan tuotuja, ainutlaatuisia sisustus- ja lahjatavaratuotteita. Tuotteiden valinnassa ympäristöystävällisyys on yksi tärkeimpiä kriteerejä. Useimmat tuotteet ovatkin valmistettu maatuvista aineista, kierrätetyistä materiaaleista tai luomuraaka-aineista.

Myymälän valikoimassa on teelaatujen ja erilaisten teehen liittyvien tuotteiden lisäksi paikallisten tuottajien ruokatuotteita ja laaja valikoima luomutuotteita. Myymälässä on myynnissä myös TeaHouse of Wehmaisin omaa tuotantoa, kuten erilaisia scones-valmistaikinoita, kotitekoista lemon curd -sitruunatahnaa, erilaisia juomia, herkullisia leivonnaisia, hapanjuureen leivottua leipää sekä muita maukkaita leipälaatuja.

Kaikki Deli&Deco-myymälän tuotteet löytyvät kivijalkamyymälän lisäksi verkkokaupasta delianddeco.fi

Wehmais Deli&Deco -myymälä ja TeaHouse of Wehmais kuuluvat palkittuihin ruokamatkailu- ja lähiruokaverkostoihin.

Saimaan alueella toimii useita ruokamatkailuverkostoja. TeaHouse of Wehmaisin yhteydessä toimiva Wehmais Deli&Deco -myymälä kuuluu palkittuihin Saimaa Gastronomy -ja D.O. Saimaa -verkostoihin. Saimaa Gastronomy -verkosto voitti syksyllä 2019 Suomen paras ruokamatkailutuote -palkinnon, ja D.O. Saimaa -laatu- ja alkuperämerkki palkittiin puolestaan Vuoden 2019 Matkailutekona.