Suoraan sisältöön
Teahouse of Wehmais

Teahouse of Wehmais

Yhteystiedot

040 4101 626

tee@teahouse.fi

Osoite

Pieksämäentie 234, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

teahouse.fi

Vanhaan, englantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone sijaitsee Juvan Vehmaalla vanhan sukukartanon pihapiirissä. Teahouse of Wehmais kuuluu Saimaa Gastronomy -verkostoon, joka voitti syksyllä 2019 Suomen paras ruokamatkailutuote -palkinnon.

Teahouse of Wehmaisilla voit nauttia englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistettuja teekattauksia, kuten Afternoon Tea ja Cream Tea. Teehuoneen valikoimissa on noin sata erilaista teelaatua, joista jokainen voi löytää oman suosikkinsa. 

Teahousella panostetaan laatuun. Leivottavat tuotteet valmistetaan omassa keittiössä, luomutuotteita käyttäen. Teahouse tekee myös mahdollisimman paljon yhteistyötä lähialueiden tuottajien kanssa. Teahousella on täydet anniskeluoikeudet, joten teehetken voi kruunata lasillisella kuohuvaa. Valikoimaan kuuluvat itseoikeutetusti erilaiset teepohjaiset drinkit.

Teahousella on myös vuokrattavia kokous- ja juhlatiloja. Tallirakennuksen Ylisille kunnostetuihin tiloihin mahtuu maksimissaan 70 henkilöä. Ylisillä järjestetään kautta vuoden erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, stand up -iltoja ja huutokauppoja. Helmikuussa 2020 Ylisillä nähdään Bristol Blenheim-aiheinen näyttely. 

Deli&Deco-myymälässä on monipuolinen valikoima ruoka- ja sistustuotteita

Teehuoneen yhteydessä toimii Deli&Deco -myymälä, jonka valikoimista löytyy teelaatujen ja erilaisten teehen liittyvien tuotteiden lisäksi paikallisten tuottajien ruokatuotteita, laaja valikoima luomutuotteita sekä sisustustuotteita. Myymälässä on myynnissä myös Teehuoneen omaa tuotantoa, kuten erilaisia scones-valmistaikinoita, kotitekoista lemon curd -sitruunatahnaa ja saaristolaisleipää.

Teahouse of Wehmais kuuluu Saimaa Gastronomy -verkostoon. Syksyllä 2019 verkosto voitti Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon. Lue lisää Saimaa Gastronomy -verkoston kohdeyrityksistä täältä

Jaa