Suoraan sisältöön

Matkailu

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola ja kesäkahvila

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola ja kesäkahvila

Yhteystiedot

+358 443 227 247

info@partalankartano.fi

Osoite

Huttulantie 1, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Partalan Kuninkaankartanossa vietät niin ikimuistoiset perhejuhlat kuin kokouksetkin.

Partalan Kuninkaankartanon juhlatilat soveltuvat monenlaisiin juhliin. Kuninkaankartanossa voit viettää perhejuhlia ja kokouksia, ja tilat ovat vuokrattavissa myös erilaisiin tapahtumiin. Partalan alueella järjestetäänkin vuosittain yksityistilaisuuksien lisäksi myös monia yleisötapahtumia. Partalan Kuninkaankartanoon on hyvät liikenneyhteydet, sillä Partalan alue sijaitsee Juvan taajamakeskustan läheisyydessä, valtatie 14:n varrella. 

Kesäaikaan Partalan Kuninkaankartanossa on näyttelyitä, kesäteatteri ja kesäkahvio. Kesällä 2020 Partalan Kuninkaankartanon kesäkahvio palvelee 23.6.-7.8. tiistaista perjantaihin klo 11-17. 

Kuninkaankartanon yhteydessä toimivan kesäteatterin tarjonta uudistuu kesälle 2020, kun Partalan Uusi Kesäteatteri käynnistää kauden ensi-iltanäytöksellä 24.6. klo 18. Tulevana kesänä ohjelmistossa on "Finnvitsit - Uhka Idästä" sekä lastennäytös "Uppo-Nalle unelmoi". Lisätietoja esityksistä ja näytösaikataulu julkaistaan pian!

Juhlatilat- ja palvelut

Juho Kustaan juhlasali (100 paikkaa).
Woudin Kellari (kokouskäytössä 25 hlö, ruokailutilana 50 hlö).
Terassi ja perinteinen lato kesäaikaan.

Partalan Kuninkaankartanossa on saatavissa täydet juhla- ja pitopalvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Paikka on tunnettu yksilöllisestä palvelusta, maukkaasta ruoasta ja hyvästä tunnelmasta. 

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola sijaitsee Partalan museoalueen välittömässä läheisyydessä. Alueella toimii Juvan Museo, Juvan karjalaisten museo, Galleria Kuninkaankartano, Juvan Tryffelikeskus ja Partalan Uusi Kesäteatteri.