Suoraan sisältöön
Koikkalan kesätori ja torikahvio sekä Nuorten kesäkahvila kylätalolla

Koikkalan kesätori ja torikahvio sekä Nuorten kesäkahvila kylätalolla

Yhteystiedot

+358 440 530 032

anu.korpikallio@gmail.com

Osoite

Koikkalantie 1450, 51880 Juva.

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Www-sivut

www.koikkala.fi

Kaiken kansan kesäinen kohtauspaikka keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Tule kylään Koikkalaan ja katsasta kuuluisa kesätori! Kesälauantaisin klo 11-13 järjestettävillä kesätoreilla on runsas valikoima paikallisia tuotteita, satokauden antimia ja torikahvio, josta saa makoisat letut kahvin ja virvokkeiden kera. Koikkalan kesätori houkuttaakin lomalaiset, mökkiläiset ja paikalliset suurin joukoin paikalle tuttavia tapaamaan ja kesän antimista nauttimaan. 

Kesällä 2020 Koikkalan kesätorikausi avataan  lauantaina, 4.7.2020.

Koronarajoitukset ovat hellittäneet sen verran, että kesätorikausi saadaan avattua lauantaina 4.7. klo 11-13 pidettävällä kesätorilla. Torikausi jatkuu 15.8. saakka aina lauantaisin samaan aikaan. 

Koikkalan kyläjuhlaa vietetään lauantaina 25.7., ja perinteinen Sadonkorjuutori yhdistetään tänä vuonna Luonteri Pyöräilyn kanssa samalle lauantaille, 5.9.

Nuorten kesäkahvila

Koikkalan kylätalolla toimii Nuorten kesäkahvila. Tänä kesänä kahvilassa palvelevat Tiia Väänänen ja Maiju Taskinen, ja kahvila on avoinna kesäkuussa ke-la 11 - 16 ja heinäkuussa ti-la 10-16. Valikoimassa ovat paikan päällä leivotut, herkulliset suolaiset ja makeat kahvileivät, virvokkeet ja jäätelöt. Koikkalan kylätalo sijaitsee osoitteessa Koikkalantie 1486 b3.