• 16.07.2021
  • Asuminen ja ympäristö, Kasvatus ja koulutus, Työ ja yrittäminen, Vapaa-aika ja matkailu, Kuntainfo, Juvan kunta

Juva-applikaatio on nyt julkaistu!

Juuri julkaistu Juva-applikaatio on tarkoitettu kaikille Juvasta kiinnostuneille: juvalaisille asukkaille ja vapaa-ajanasukkaille, matkailijoille ja ohikulkijoille. Kaikille heille, jotka haluavat saada helposti ja nopeasti monipuolista ja ajankohtaista tietoa, mitä Juvalla voi nähdä, tehdä ja mitä palveluja on tarjolla. Sovellus on ladattavissa AppStoresta Applen iOS-laitteisiin sekä Google Play -kaupasta Android-laitteisiin, ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä ”Juva”.

Juva-applikaatiosta on myös konkreettista hyötyä, sillä Tarjoukset-osion alta voit lunastaa paikallisten yritysten vaihtuvia etuja ja tarjouksia kirjautumalla appiin. Applikaatiossa on myös omat osiot liittyen kunnan palveluihin, tapahtumiin, matkailuun ja vapaa-aikaan. Apissa on lisäksi suora linkki kirjaston nettisivuille ja laajaan yritysten palveluhakemistoon. Voit myös ehdottaa Juva-apin kautta ideaa tai antaa palautetta.

Juva-applikaatio on kunta taskussasi! Se helpottaa tiedon löytämistä ja tuo kuntaa tutuksi monella tavalla. Applikaatiota kehitetään tulevaisuudessa käyttäjien toiveiden mukaisesti ja ideoita otetaan mielellään vastaan.  

Sovellus on toteutettu osana Etelä-Savon Maakuntaliiton rahoittamaa Juvan keskustan kehittämishanketta. Hankkeen avulla pyritään lisäämään Juvan keskustan alueen tunnettuutta sekä palvelujen löydettävyyttä ja saatavuutta. Juvan keskustasta halutaan luoda entistä viihtyisämpi paikka niin yrittäjille kuin keskustassa liikkuville.

Lataa tästä Juva-applikaatio Applen iOS-laitteisiin

Lataa tästä Juva-applikaatio Android-laitteisiin

Lisää ajankohtaista asiaa Juvalta