Talviaktiviteetit

Laskettelukeskus Hasamäki

Hyvää meininkiä mäessä – ja mäen alla!
Hasa tarkoittaa  reipasta meininkiä mäessä. Laskettelukeskus Hasa tarjoaa monipuolisia talviulkoiluaktiviteettejä.

Hasalla on kahvila-vuokraamorakennus, street sekä lumetusjärjestelmä, joka takaa hyvät lasketteluolosuhteet koko kaudeksi sekä ensilumen ladun. Yksi rinne neljästä pyhitetään lautailijoiden käyttöön. Tälle streetille on rakennettu pipe, bokseja ja reilejä.

Laskettelukeskus Hasa tarjoaa myös riehakkaita talvitapahtumia sekä räätälöityjä palveluja erilaisille ryhmille. Koko kauden toimivan hiihtokoulun kautta uusien harrastajien on helppo tulla laskettelun ja lautailun harrastajiksi.

Hasan neljä rinnettä ovat vaatimustasoltaan helppoja tai keskivaikeita. Pisin rinne on 430 metriä ja korkeuseroa Hasalla on 65 metriä.

  • Hasamäki
  • Sulkavantie 1002 C
  • 51900 Juva
  • 040 568 9178
  • hasahasamaki.fi

Hiihto

Latureitit
Juvalla on kattava latureitistö sekä keskustan välittömässä ympäristössä että kauempanakin. Reitille voi lähteä useammasta kohteesta mm. Juvan kirkonkylältä ja Hasamäeltä. Talvisin latutilanne on reaaliaikaisesti näkyvissä internetissä. Latujen ajon seuranta:
http://mapserver1.maphit.com/latukone_vkrr/index.php?kunta=Juva

 

Hiidenmaan polut
Hiidenmaan metsäpolkuja värittävät jylhät vuorimaisemat, hiljaiset ja kirkasvetiset metsälammet sekä kuohuvat kosket. Vanhat torpat kaskiraunioineen, museotilat, pärehöylät, savusaunat ja rahtitiet kertovat metsäkansan elämästä.

Hiidenmaan polkureitin kokonaispituus on 55 kilometriä. Kierrosten kestoksi voi valita ajan tunnista viikkoon. Hiidenmaan poluille pääsee Siikakoskelta. Maksullisia karttoja saa matkailuneuvonnasta ja reitin varren yrityksistä.

Kysy lisää opas-Tiinalta 0500 380 032

Yhteystiedot:
www.hiidenmaanretket.com