Talviaktiviteetit

Laskettelu

Hasa Juva Ski Resort

Uudistuneessa koko perheen laskettelukeskuksessa on neljä valaistua rinnettä, lastenrinne ja pulkkamäki. Täyspitkien rinteiden pituudet vaihtelevat 280 metristä 430 metriin ja korkeuseroa rinteillä on 65 metriä.

Muut palvelut:

 - rinneravintola
-  välinevuokraamo
-  suksihuolto
-  SkiShop-myymälä

Kauden 2018-19 uutuutena SkiBus-kuljetukset Juvalta ja Sulkavalta Hasamäelle. Katso aikataulut ja lisätietoja www.hasamaki.fi ja Hasan Facebook-sivut.

 

YHTEYSTIEDOT

Hasa Juva Ski Resort
Sulkavantie 1002C, Juva
+358 45 649 8099
hasarinteet@gmail.com

www.hasamaki.fi

www.facebook.com/hasamaki/

 

Hiihto

Latureitit
Juvalla on kattava latureitistö sekä keskustan välittömässä ympäristössä että kauempanakin. Reitille voi lähteä useammasta kohteesta mm. Juvan kirkonkylältä ja Hasamäeltä. Talvisin latutilanne on reaaliaikaisesti näkyvissä internetissä. Latujen ajon seuranta:
http://mapserver1.maphit.com/latukone_vkrr/index.php?kunta=Juva

 

Hiidenmaan polut
Hiidenmaan metsäpolkuja värittävät jylhät vuorimaisemat, hiljaiset ja kirkasvetiset metsälammet sekä kuohuvat kosket. Vanhat torpat kaskiraunioineen, museotilat, pärehöylät, savusaunat ja rahtitiet kertovat metsäkansan elämästä.

Hiidenmaan polkureitin kokonaispituus on 55 kilometriä. Kierrosten kestoksi voi valita ajan tunnista viikkoon. Hiidenmaan poluille pääsee Siikakoskelta. Maksullisia karttoja saa matkailuneuvonnasta ja reitin varren yrityksistä.

Kysy lisää opas-Tiinalta 0500 380 032

Yhteystiedot:
www.hiidenmaanretket.com