Uutiset

Uusi matkailijan palvelukartta tekeillä - mitä haluaisit esitellä Juvalta?

Mitä haluaisit esitellä Juvalta matkailijalle?  Mitkä kohteet ja alueet voisivat mielestäsi kiinnostaa Juvalle saapuvaa matkailijaa, entä mitkä potentiaaliset käyntikohteet tai kohdealueet ovat matkailukohteina vielä hyödyntämättä? Kunta on syksyn mittaan tuottamassa uutta matkailijan palvelukarttaa. Karttaan kootaan laaja kattaus kunnan luonto- ja kulttuurikohteita, käyntikohteita ja nähtävyyksiä, alueita, maisemia, reitistöjä, palveluita ja tuottajia. Karttaan liittyviä ideoita ja kohde-ehdotuksia otetaan mielellään vastaan!

Karttaan on tulossa muun muassa seuraavia aihealueita:

- majoitus (kesä- ja talvikauden majoitusvaihtoehdot).

- palvelut (mm. ravintolat, kahvilat, harrasteet, ostopaikat ja ne suoramyyntitilat, jotka karttaan saadaan lisätä).

- nähtävyydet ja alueet (mm. lähes kaikki nykyisen matkailijan palvelukartan kohteet ja maisema-alueet, Saimaa Geopark- kohteet, suojelualueet).

- retki- ja vierasvenesatamat, vesillelaskupaikat ja rantautumispaikat.

- yleisessä käytössä olevat laavut, kodat ja tulipaikat sekä uimapaikat.

- reitit (Hiidenmaan polut, Oravareitti, Gottlundin kierros, retkiluistelureitti, latureitistö ja lumikenkäreitit).

Mikäli tiedät esimerkiksi yleisen tulipaikan, laavun tai kodan, jota alueen matkailukartoissa tai esitteissä ei ole mainittu, kerro tietosi! Kuulisimme Sinusta mielellämme myös, mikäli tilaltasi tai kotoasi on suoramyyntiä, ja haluat, että yrityksesi lisätään mukaan kartan palveluvalikkoon. 

Ehdotukset voi lähettää viestillä osoitteeseen matkailu@juva.fi, soittamalla numeroon 0400 136 213 (arkisin klo 8-16), lähettämällä postia osoitteeseen Juvan kunta / elinkeinotoimi, PL 28, 51901 JUVA (kuoreen merkintä: karttaehdotukset), tai vaikka poiketa kunnantalolle (huone 104). Ehdotuksensa 9.9. mennessä lähettäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta uutta 'Mehevästä Salicoon - vihannesten vuosikymmenet Juvan seudulla' -kirjaa, joten muistahan kertoa yhteystietosi!