Uutiset

KESÄN 2018 TEATTERITARJONTA

Kuninkaankartanon kesäteatterin kauden 2018 ohjelmisto sisältää kolme esitystä: Avomielinen Anneli Keijon kaa, Minä kunnanjohtaja, Pertti Koivula ja Maltti ja Valtti.

Avomielinen Anneli Keijon kaa

Suuren suosion saanut Avomielinen Anneli hurmasi myös putkimies Keijon. Nyt Anneli on Keijon kaa. Keijo on hänen elämänsä mies ja niitä ei monta ole! Tämä musiikkikomedia saa sydämet pamppailemaan ja vatsalihakset kramppaamaan.

Minä kunnanjohtaja, Pertti Koivula

Luvassa hulvaton musiikillinen iltama, jossa sukelletaan syvälle ihmismieleen ja tullaan pulskempina takaisin. Lava on minun, Pertti Koivulan näköisen kunnanjohtajan ja lupaan että saatte elämänne kyydin – tai ainakin sellaisen tällin ettette siitä hevillä toivu. Komedia suhmuroinnin ytimestä, jossa pannaan akat (ja ukotkin) kuntoon – kaiken muun lisäksi.

Maltti ja Valtti

Maltti ja Valtti ovat hurjassa vauhdissa. Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit ratkovat innolla elämisen pikku koukeroita ja musisoivat. Kaksikko on todellinen ilopilleri-duo ja heidän tarinansa ovat hykerryttävän hassuja. Maltin ja Valtin iloisuus tarttuu. Tärkeät liikenneasiat tulevat tutuiksi ihan vaivihkaa eivätkä terveelliset elämäntavatkaan jää vieraiksi. Kiperät tilanteet selvitetään, vaikka toisinaan eteenpäin mennään melkein rimaa hipoen. Lasten neuvot ovat veijareille apu vailla vertaa! Näiden virkaintoisten kaverusten edesottamuksista ei vauhtia ja vaarattomia tilanteita puutu.

Lisätiedot, esityspäivät ja lippuhinnat www.kuninkaankartanonkesateatteri.fi sekä www.juva.fi/matkailu-ja-tapahtumat/aktiviteetit/teatterit.


Nukketeatteri Kukkaro

Kesällä 2018 Nukketeatteri Kukkaron ohjelmistossa on Peikkometsä. Esitykset heinäkuun ajan tiistaisin klo 18.

Nukketeatteri Kukkaro toimii Juvalla Hildurin (Juvantie 2) tiloissa.

Varaukset 044 281 1589, lisätietoja Päivi Lehmusvuori
paivi.lehmusvuori@saunalahti.fi.