Uutiset

Kesäkuvakisa käynnissä - lue lisää ja osallistu! #kesäjuva2019

Kesähelteet ovat saapuneet Juvalle, joten pyöräytetäänpä #kesäjuva2019 -valokuvakisa käyntiin!

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Ota kesänviettoon liittyvä selfie, friendsie, kuva tai videoklippi ja lähetä otos meille joko Facebookin kautta Messenger-viestinä tai tapahtumat@juva.fi -sähköpostiin. Teemme kuvista koonnin ja julkaisemme ne kuvaajakrediittien kera noin kerran viikossa. Julkaisuihin liitetään tunniste #kesäjuva2019. Kuva tai video voi olla mistä tahansa Juvan alueelta: mökiltä, käyntikohteesta, kesäjuhlista, iltamenoista, luontoretkeltä, mitä vain keksitte! Hienoja kohteita, maisemia ja mukavaa kesätekemistä meillä riittää.

Kaikkien kesä-elokuussa kuvansa lähettäneiden kesken arvomme pääpalkintona StudioMP:n 50 euron arvoisen lahjakortin sekä kolme Vesiliikuntakeskus Sampolan vapaalippupakettia (kussakin paketissa on 4 lippua). Arvonta suoritetaan 6.9. ja voittajien nimet julkaistaan kontaktoinnin jälkeen Juvan kunnan internet- ja Facebook-sivuilla. Arvonnan järjestää Juvan kunta. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Katso kilpailusäännöt osoitteesta

 

****************
Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Juvan kunta, (Jäljempänä “Järjestäjä”) Juvantie 13 / PL 28, 51901 Juva

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt.

3. Kilpailuun osallistuminen ja kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua omalla kuvalla. Kuvan on oltava kuvattu Juvan alueella, ja se voi olla esimerkiksi selfie, friendsie (eli omakuva tai kaverikuva), muu vastaava kuva tai videoklippi ja sen on liityttävä jollain tapaa kesänviettoon. Juvan kunta julkaiseen kuvakoonnit noin kerran viikossa kunnan Facebook-tilillä kuvaajakrediittien kera, mutta pidättää samalla oikeuden olla julkaisematta kuvaa, mikäli kuva on esimerkiksi lain tai hyvän maun vastainen. Mikäli kuvaaja ei halua nimeään mainittavan kuvan yhteydessä, tulee tämä ilmoittaa selkeästi. Kuvien yhteyteen liitetään tunnus #kesäjuva2019. Kuvat voi toimittaa Juvan kunnan Facebook-tilille Messenger-ohjelman kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@juva.fi. Kilpailuaika on 6.6.-31.8.2019. Voittaja arvotaan 6.9.2019.

4. Palkinnot ja ehdot
Kaikkien julkaistujen kuvien lähettäjien kesken arvomme pääpalkintona StudioMP:n 50 euron arvoisen lahjakortin sekä kolme Vesiliikuntakeskus Sampolan vapaalippupakettia (kussakin paketissa on 4 lippua). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja arvotaan 6.9.2019 ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan voittajille sovitusti, eikä siitä synny kuluja voittajille. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa, Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

5. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

6. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa.

7. Lisätietoa kilpailusta
Matkailuassistentti Rauli Koistinen, +358 400 136 213 ja rauli.koistinen@juva.fi