Uutiset

Yrittäjät ja yhteisöt tervetulleita esittelemään toimintaansa Partalan kesäkauden avajaisiin 15.6.

Partalan kesäkausi avataan lauantaina 15.6. klo 11 alkaen. Juvalta löytyy paljon paikallista, laadukasta tuotantoa ja palveluntarjontaa. Kiinnostaisiko Sinua tulla esittelemään oman tai edustamasi yrityksen, yhdistyksen tai muun tahon tarjontaa Partalan kesäkauden avajaisyleisölle?

Kesäkauden avajaisiin ovat kaikki tervetulleita, ja viime vuonna Partalassa vierailikin avajaispäivänä satamäärin sekä paikallisia että kesäasukkaita.

Jo perinteeksi muodostunut Juvan kesäasukkaiden tapaaminen järjestetään tänä vuonna Partalan kesäkauden avajaisten yhteydessä klo 12 alkaen. Kesäasukastilaisuuden kutsu postitetaan kesäasukaskirjeen mukana toukokuussa, joten tieto tapahtumasta tavoittaa hyvin alueemme kesäasukkaat.

Esittelypaikat sijaitsevat Partalan kuninkaankartanon ladossa (kesäteatterin tila). Pöytäpaikkoja on varattu kymmenen kappaletta. Myös muutama telttapaikka on tarjolla. Paikat on tarkoitettu enintään 4 x 4 metrin kokoisille teltoille.

Mikäli kiinnostuit, varaa maksuton esittelypaikkasi matkailuassistentti Rauli Koistiselta viimeistään 7.6. joko sähköpostitse rauli.koistinen@juva.fi tai soittamalla numeroon 0400 136 213. Paikkoja on rajoitetusti.