Uutiset

Juva osallistuu Radio Novan Unboxing-haasteeseen

Radio Novan Iltapäivä -ohjelmassa  on meneillään Unboxing-kampanja, johon eri paikkakunnat voivat osallistua kokoamalla aluettaan kuvaavia tuotteita samaan pakettiin ja lähettämällä paketin radiokanavan toimitukseen. Paketti avataan (eli unboxataan) ja tuotteet esitellään suorassa lähetyksessä. Avauksesta kuvataan myös video Radio Novan Iltapäivä-ohjelman Facebook-sivuille. Kun paketissa olevat tuotteet on esitelty, ne arvotaan radio-ohjelman sosiaalisen median seuraajien kesken. 

Pakettiin koottavat tuotteet pyydetään toimittamaan 30.4. mennessä kunnanviraston yhteispalvelupisteeseen (Juvantie 13). Mukaan on hyvä liittää maininta "Radio Nova Unboxing" sekä yhteystiedot. Tuotteita ei tarvitse paketoida. Paketin kokoaa ja postituskulut tarjoaa Juvan kunta.

Haasteen mukaisesti paketin sisällöstä on tarkoitus koota Juvan näköinen, kiinnostava ja monipuolinen, joten luovuudelle on nyt tilaa. Kampanja on myös erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä. Vaikka ideointia ei halutakaan rajoittaa, kannattaa helposti pilaantuvat tai kovin suuret ja raskaat tuotteet jättää paketista tällä kertaa pois.

Unboxing-videoita voi käydä katsomassa Radio Novan Iltapäivä -ohjelman Facebook-sivuilla.

Lisätietoja asiasta antaa kunnan matkailuassistentti Rauli Koistinen (0400 136 213, rauli.koistinen@juva.fi).