Uutiset

Yrittäjä, kiinnostaako kansainvälistyminen?

Oletko kiinnostunut tuotteesi kansainvälistymisestä? Olen Juvan kunnan elinkeinoyksikön taholta keräämässä eri alan yrityksiä alueeltamme yhteen koskien kansainvälistymistä (myös muut Etelä-Savon yritykset ovat tervetulleita mukaan). Kyseessä on ns. yritysryhmähanke, johon saa ELY-keskukselta 75%-tuen, jolloin 25% jää yritysten osuudeksi, mutta jos yritysryhmässä on esim. 10 osallistujaa, yhden yrityksen osuudeksi tulee vain 2,5%.


On hyvä huomata, että liiketoiminta ei tarvitse olla massiivinen, joskin niillekin on kysyntää.  Esimerkiksi Euroopassa on marginaalituotteille ja pienemmillekin tuotemäärille kysyntää isojen asiakasmäärien/markkinoiden takia. Suomalaisten iso etu ulkomailla on tuotteidemme/palvelujemme hyvä maine, mutta markkinointi rajojemme ulkopuolelle koetaan vaikeaksi. Itse vastaavasti pystyn auttamaan tuotteiden kaupallistamisessa ulkomaan markkinoille.


Mikäli sinua kiinnostaa jutella asiasta lisää, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tulen mielelläni luoksesi avaamaan ideaa enemmän.

 

Kevätterveisin,

Mika Kärki

Kehittämispäällikkö

Juvan kunta

Puh./Tel.: +358 400 135 087

Osoite/Address: Juvantie 13, PL 28, 51901 JUVA